دارو

بهترین دارو برای گرفتگی صدا که متخصصین معرفی میکنند!!

چکیده محتوا: هر فرد در زندگی خود معمولا گرفتگی صدا را تجربه کرده است. درمان های متفاوتی از جمله قرص، آمپول و شربت وجود دارد که با توجه به تخصص پزشک مورد نظر برای هر فرد با علائم متفاوت تجویز می‌شود. در این مقاله سعی کرده‌ایم درمان گرفتگی صدا را با روش های مختلف را شرح دهیم.

گرفتگی صدا ممکن است برای همه افراد در طول زندگی رخ دهد اما سخنوران، خوانندگان و افرادی که بیشتر از صدا و حنجره خود در طول عمر استفاده می کنند بیشتر در معرض این مشکل هستند. داروهای مختلفی برای گرفتگی صدا وجود دارد، اما دارویی که توسط متخصصین تجویز می شود دقیقاً با توجه به شرایط بیمار، میزان گرفتگی صدای او، سن و سایر بیماری های احتمالی خواهد بود. بنابراین بهترین دارو برای گرفتگی صدا می تواند برای برخی از افراد شامل:

  1. قرص
  2. آمپول
  3.  شربت

باشد و برای دیگر افراد به صورت متفاوت تجویز شود.

معرفی قرص برای گرفتگی صدا توسط متخصصین

کسانی که معمولاً با صدای بلند حرف می زنند و یا درگیر مشکلاتی مانند التهاب حنجره هستند، دچار گرفتگی صدا می شوند. البته که نوع شغل و حتی آلودگی محیطی نیز روی این افراد تاثیر می گذارد. در واقع زمانی که عضلات مربوط به حنجره بیش از حد تحریک می شود ممکن است صدا تحت تاثیر قرار بگیرد. گاه شدت گرفتگی صدا به قدری زیاد است که ناشی از مشکلات جدی حنجره بوده و معمولاً شخص به دنبال بهترین استروبوسکوپی حنجره در تهران می گردد. البته که این روش دارو درمانی نبوده و از تاثیر نور بر روی حنجره استفاده می شود تا وضعیت تارهای صوتی مشخص شود.

معرفی قرص برای گرفتگی صدا توسط متخصصین

تجویز قرص برای گرفتگی صدا یکی از روش های موثر و تخصصی محسوب می شود. معمولاً اولین قرصی که به افراد تجویز می شود در دسته داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی قرار دارد. قرص های ایبوپروفن و نپروکسن می تواند بهترین قرص برای گرفتگی صدا و تسکین آن باشد. این داروها کمک می کنند تا سطح التهاب حنجره به طول قابل توجهی کاهش یابد.
لیکوفار یکی از قرص های مکیدنی محسوب می شود که برای رفع گرفتگی صدا می تواند اثر بخش باشد. کسانی که معمولاً به دنبال قرص برای گرفتگی صدا از نوع گیاهی هستند لیکوفار را گزینه مناسبی می دانند.
آلتادین یکی دیگر از قرص هایی است که می تواند مجاری تنفسی را تا حد زیادی مرطوب نگه دارد. این قرص نیز با اثر ضد التهاب خود باعث می شود تا تارهای صوتی آرامش یابند. اثرات خنک کننده این قرص بیشتر مورد توجه متخصصین قرار گرفته است.
در صورتی که تشخیص پزشک از گرفتگی صدای شخص، عفونت باکتریایی باشد، آموکسی سیلین و یا آزیترومایسین تجویز می شود. اگر شخص دچار عفونت قارچی شده باشد معمولاً فلوکونازول و کلوتریمازول از دسته داروهای مناسب هستند.

اگر با آمپول راحت ترین، این بخش برای شماست!

آمپول برای گرفتگی صدا نیز گاه توسط پزشک در صورتی که تشخیص ضربه به تارهای صوتی و مشکلات تیروئیدی باشد تجویز می شود. البته که رفلاکس معده، آلرژی و … نیز از مواردی هستند که به نوبه خود سبب التهاب حنجره می شوند.
آمپول دگزامتازون به عنوان دارو برای گرفتگی صدا تجویز می شود. البته متخصص در ابتدا شخص را از نظر بالینی مورد معاینه قرار داده و شرایط عصبی وی مانند سکته مغزی و بیماری پارکینسون را نیز ارزیابی می کند. این آمپول از دسته ضد التهاب های استروئیدی محسوب می شود. در واقع دگزامتازون به عنوان داروی گرفتگی صدا سبب کاهش کورتیزون شده و به نوعی سایر علائمی که ممکن است التهاب را تشدید نماید، تعدیل می بخشد. البته که معمولاً این دارو می تواند هورمون های تنش زا در بدن را نیز کنترل کند. شاید بتوان دگزامتازون را سریع ترین و بهترین آمپول برای گرفتگی صدا در برخی از افراد دانست.

اگر با آمپول راحت ترین، این بخش برای شماست!

از سوی دیگر اگر همچنان به دنبال بهترین دارو برای گرفتگی صدا از نوع آمپول هستید، می توان آمپول بتامتازون را برای کسانی که درگیر التهاب حنجره آلرژیک هستند گزینه مناسبی دانست. آمپول بتامتازون در لیست داروهای کورتیکواستروئیدی قرار گرفته است و متخصص آن را بهترین دارو برای گرفتگی صدا و کاهش التهاب تجویز می کند. اگر به دنبال قرص گرفتگی صدا هستید، بتامتازون از نوع قرص نیز وجود دارد.

درمان گرفتگی صدا در کودکان توسط متخصص

بهترین قرص برای گرفتگی صدا در کودکان حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص تجویز شود. کودکان با توجه به شرایط سنی که دارند، نمی توانند از هر نوع قرص برای التهاب حنجره استفاده نمایند، بنابراین تشخیص دقیق علت گرفتگی صدا در کودکان می بایست توسط متخصص صورت بگیرد. معمولاً پس از تشخیص وضعیت گرفتگی صدا و تارهای صوتی کودک از داروهایی مثل ایبوپروفن یا پاراستامول استفاده می شود که می تواند به کنترل و تسکین التهاب حنجره و تسکین گرفتگی کمک کند.
آنتی هیستامین ها نیز داروی گرفتگی صدا در کودکان محسوب می شوند و کمک می کنند تا گرفتگی صدا در کودک کاهش یابد. البته گاه تشخیص پزشک عفونت باکتریایی است که در این شرایط تجویز قرص برای التهاب حنجره متفاوت بوده و باید انتی بیوتیک با توجه به سن و شرایط کودک تجویز شود.
گلیسیرین های دارویی را نیز می توان از مکمل های درمان گرفتگی صدا در کودکان دانست. گلیسیرین های دارویی معمولاً دارای دوز های مختلفی هستند و پزشک متخصص تشخیص می دهد که بهترین دوز برای کودک شما کدام است.

معرفی 5 شربت گرفتگی صدا در بزرگسالان

پودر روتارین به صورت ساشه ای فروخته می شود و بهترین شربت گرفتگی صدا در بزرگسالان به خصوص در کسانی که با التهاب ریه درگیر هستند، تجویز می شود. این شربت می بایست با یک لیوان آب جوش ترکیب شده و پس از 10 دقیقه خورده شود.
Barij Essence Broncho Syrup 120 Ml از دسته شربت های بر پایه گیاهی محسوب می شود و تحقیقات و مطالعات علمی معتبر نشان داده است که در لیست بهترین شربت گرفتگی صدا در بزرگسالان قرار دارد. عصاره گل بنفشه در این شربت برای درمان گرفتگی صدا بی نظیر است. افرادی که به واسطه عفونت های تنفسی درگیر گرفتگی صدا هستند، می توانند از این دارو استفاده کنند.
شربت سینوپرت سافت بیونوریکا می تواند التهاب حنجره و ریه را کاهش داده و عفونت های مربوط به دستگاه های تنفسی را نیز برطرف سازد.
شربت اکسپکتورانت به طور کلی برای درمان سرفه تجویز می شود اما بررسی های جدید نشان داده است که این دارو می تواند برای کسانی که دچار گرفتگی صدا ناشی از سیگار کشیدن هستند نیز بسیار مناسب باشد.
شربت کافنولیکس یک شربت بدون شکل و الکل بوده و معمولاً توسط پزشک متخصص برای بیماران دیابتی که دچار گرفتگی صدا شده اند تجویز می شود. این شربت خاصیت ضد التهابی داشته و ضد باکتری نیز است. از سوی دیگر کافنولیکس شربتی است که می تواند مخاط گلو و حنجره را نیز ضدعفونی نماید و به عنوان بهترین دارو برای گرفتگی صدا در افراد دیابتی شهرت یافته است.

درمان قطعی گرفتگی صدا مناسب افراد بالغ

یکی از داروهایی که به عنوان درمان قطعی گرفتگی صدا در بزرگسالان استفاده می شود پردنیزولون است. این دارو خاصیت ضد التهابی بی نظیری دارد به طوری که کمک می کند تا واکنش های حساسیتی در شخص کاهش یابد. از سوی دیگر از این دارو در درمان بیماری های مختلفی مثل آسم، نفروتیک، نارسایی آدرنال و مشکلات پوستی نیز استفاده می شود. پردنیزولون از داروهایی بود که در دوران کرونا توسط پزشکان متخصص برای کسانی که دیگر مشکلات حنجره بودند تجویز شد و نتایج بسیار عالی به همراه داشت. قرص پردنیزولون در دوز های مختلفی تجویز می شود، بنابراین بسیار مهم است که متخصص با توجه به نوع گرفتگی صدا و مشکلات مربوط به حنجره شخص بهترین دوز مناسب بیمار را تشخیص دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.